Szállítási információk

Házhozszállítás, csomagpont, csomagautomata

MagyarországSzállítási díj
Szállítási díj 1-3 csomag rendelése esetén1 799 Ft
Szállítási díj 4 csomag rendelése esetén1 950 Ft

A fenti belföldi szállítási díjak forintban értendők, tartalmazzák a háromszori kézbesítést, e-mail és SMS értesítést, 3 órás várható kézbesítési idő előértesítést valamint az útdíjat, az üzemanyagfelárat és a 27% Általános Forgalmi Adót.

Egyéb információk

Utánvétkezelési díjBankkártyás utánvét fizetésSzállítási határidőÉrtesítés
15000 FT-ig + 192 Ft, 25000 Ft-ig + 218 Ft, 50000 Ft-ig + 455 Ftelérhető1 munkanapsms, e-mail

Belföldi GLS Csomagpontok és GLS Csomagautomaták

A Csomagpontos, csomagautomatás szállításra vonatkozó díjak és méretek teljes mértékben megegyeznek a belföldi házhozszállításra vonatkozó feltételekkel.

Több mint 400 településen, több mint 1000 átvevőhely. A szolgáltatás megrendelésével a Feladó telephelyén felvett csomagok következő munkanapon a kiválasztott GLS CsomagPontba kerülnek kiszállításra, melyről SMS-ben és e-mailben küldenek tájékoztatást.

A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomag átvételéig naponta e-mail emlékeztetőt küldenek.

Csomagpontra és csomagautomatába történő szállítás esetén nincs lehetőség több csomag (doboz) feladására egy rendelés alatt.

A szolgáltatás megrendelésével a Feladó telephelyén felvett csomagok következő munkanapon a kiválasztott GLS Automatába kerülnek kiszállításra, melyről SMS-ben és e-mailben küldenek tájékoztatást. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre az értesítésben megküldött PIN kód megadásával. A csomag átvételéig naponta e-mail emlékeztetőt küldenenk.